Jadłospis

21 - 25 maj 2018 r.

Poniedziałek Wtorek

Zupa kalafiorowa z koperkiem /7/9/,
filet drobiowy w sosie /1/ z chińskimi warzywami,
ryż paraboliczny,
napój owocowy.

Zupa owocowa z makaronem /1/3/,
zraziki mielone z czerwoną papryką /1/,
sałata lodowa z rzodkiewkami /7/,
ziemniaki z koperkiem /7/,
kompot owocowy.

Środa Czwartek

Zupa fasolowa z ziemniakami i majerankiem /9/,
gulasz z łopatki /1/,
kasza jęczmienna /1/,
sałatka z czerwonej kapusty,
kompot owocowy.

Zupa wiedeńska z zieloną pietruszką /1/9/,
pieczone udka z kurczaka,
ziemniaki z koperkiem /7/,
marchewka gotowana,
napój owocowy.

Piątek  

Zupa ogórkowa /7/,
makaron z masłem i białym serem /1/3/7/
kompot owocowy.

 

Pliki do pobrania